Tapsan kalakeittiössä julkaistaan helppoja kalaruokaohjeita. Blogissa esiteltävät ohjeet eivät ole tarkkoja reseptejä siinä mielessä, että niissä annettaisiin aineksista tarkat määrät. Pikemminkin tarkoitus on antaa ideoita, miten kalasta voidaan valmistaa yksinkertaisia ja maukkaita ruokia helposti. Pääpaino on itse pyydetyissä kaloissa (ahven, särki, hauki, lahna, salakka, norssi), mutta on mukana ohjeita myös kaupasta ostettuihin kaloihin (lohi, siika) perustuvien ruokien valmistamiseen.
12.1.2023
Paistettua rautua
Tällä kertaa paistetaan kaupasta ostettua kalaa. Kyseessä on rautu eli nieriä, kuten sitä usein kaupassa kutsutaan. Paistoastiana valurautapannu, paistorasvana voin ja rypsiöljyn seos, mausteena suola ja mustapippuri. Kun paistotyökaluna on teräslasta, voidaan todeta ruuan valmistuvan mikromuovittomasti (mitä esimerkiksi teflonpannun ja muovisen paistinlastan avulla valmistettu ruoka ei ole).
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti