Tapsan kalakeittiössä julkaistaan helppoja kalaruokaohjeita. Blogissa esiteltävät ohjeet eivät ole tarkkoja reseptejä siinä mielessä, että niissä annettaisiin aineksista tarkat määrät. Pikemminkin tarkoitus on antaa ideoita, miten kalasta voidaan valmistaa yksinkertaisia ja maukkaita ruokia helposti. Pääpaino on itse pyydetyissä kaloissa (ahven, särki, hauki, lahna, salakka, norssi), mutta on mukana ohjeita myös kaupasta ostettuihin kaloihin (lohi, siika) perustuvien ruokien valmistamiseen.
9.1.2023
Kesäinen omavaraisuuslounas
Kesäinen omavaraisuuslounas Tapsan kalakeittiön tapaan: Oulujokisuiston ahvenia kera viljelypalstan perunoiden, salaattina suippokaalin lehtiä kasvatuslaatikosta. Ahvenfileissä mausteena savusuolan ja pippurin lisäksi timjamia viljelypalstalta. Perunat kypsensin höyrytysritilässä tillipedillä eli pottujen alle laitoin pieneksi silputuita tillinvarsia, viljelypalstalta nekin. Kaikki valmistettu muovittomilla välineillä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti