Tapsan kalakeittiössä julkaistaan helppoja kalaruokaohjeita. Blogissa esiteltävät ohjeet eivät ole tarkkoja reseptejä siinä mielessä, että niissä annettaisiin aineksista tarkat määrät. Pikemminkin tarkoitus on antaa ideoita, miten kalasta voidaan valmistaa yksinkertaisia ja maukkaita ruokia helposti. Pääpaino on itse pyydetyissä kaloissa (ahven, särki, hauki, lahna, salakka, norssi), mutta on mukana ohjeita myös kaupasta ostettuihin kaloihin (lohi, siika) perustuvien ruokien valmistamiseen.
18.2.2023
Haukirullia kylmäsavulohitäytteellä
Haukifileet leikattiin kapeiksi suikaleiksi pituussuuntaan. Sitten ne käärittiin rullalle yhdessä kylmäsavulohisiivujen kanssa ja rullat lukittiin hammastikkujen avulla. Mausteena timjamia ja tilliä sekä merisuolaa, mustapippuria ja tilkka rypsiöljyä. Paistettu uunissa 200° 25 minuuttia. Perunat viljelypalstalla kasvatettua Annabelle-lajiketta). Lisukkeena kiinankaalilla ja rusinoilla tuunattua Aurinkosalaattia ja valkosipulimajoneesia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti